programkereso


Borszerda
Bordszerda 2011 hamarosan, addig is pár infó a korábbi évekből:

Az immár hagyománnyá vált Torkos Csütörtök akció mintájára 2009-ben került először megrendezésre a Borszerda a Magyar Bormarketing Kht. szervezésében. A csatlakozó éttermekben fél áron kínálták a magyar bort és a pezsgőt, a főételek mellé pedig egy ajándék pohár bort kaphatnak a „jóra szomjazók”. Az akcióhoz az első évben több mint 340 étterem és borszaküzlet csatlakozott. Az esemény – a Torkos Csütörtökhöz hasonlóan – jól illeszkedett a 2009-es Kulturális Turizmus Évéhez, hiszen a kampányév öt fő termékcsoportjának egyike a bor és gasztronómia.

Borszerda napján, a vendégek egész nap, 50 százalékos kedvezménnyel rendelhetik meg az ’ŕ la carte’ kínálatban szereplő valamennyi magyar bort és pezsgőt az akcióhoz csatlakozott éttermekben és vendéglátóhelyeken, továbbá minden főétel mellé egy pohár grátisz bort kaptak a ház borából.

Az esemény honlapja: a www.borszerda.hu
 

Oldal nyomtatása


 

Oldal nyomtatása
 
programkereso

NeoSoft Informatika, honlapkészítés, portál fejlesztés, online áruház, webdesign, cms, seo, keresőoptimalizálás, email marketing, hírlevél marketing, e-ügyintézés, fotó, videó, domain regisztráció, webtárhely, Székesfehérvár, fehérvár programkereso