programkereso


Stiletto Run futóverseny

 

Glamour magazin - Stiletto Run futóversenyARCHÍV HÍR 2009-BŐL:

 

Tűsarkon egy millióért

Sztárok is indulnak a nem mindennapi futóversenyen

 

A hatalmas sikerre való tekintettel a Glamour magazin 2009-ben megrendezite a Stiletto Run futóversenyt. A feladat változatlan: közel száz méteres távot kell teljesíteni a versenyző hölgyeknek egy minimum 8 centiméteres tűsarkúban. A nem mindennapi eseményen természetesen trendi hírességek is bebizonyítják, hogy egy-egy divatos lábbeli nem akadálya egy kis futásnak.

 

 

Tavaly első alkalommal Magyarországon is megrendezte a Glamour magazin a külföldön már hatalmas sikert aratott Stiletto Run-t (futóversenyét). A nevezők közel száz méteres távot teljesítettek trendi ruhában és minimum 8 centiméteres sarkú divatos cipőjükben. A leggyorsabb hölgy egy millió forintnak örülhetett és ez idén sem változik. A tavalyi sikerek után ugyanis 2009-ben is bárki bebizonyíthatja, a nőies öltözet nem lehet akadálya a futásnak! Sőt, a legkreatívabb öltözetet viselő sprinter különdíjban részesül!

 

 

A május 23-i rendezvényen természetesen ismert hölgyek is bebizonyítják majd, hogy tűsarkúban is lehet valaki gyors.

 

Dukai Regina modellként rendszeresen húz tűsarkú cipőt és vonul végig figyelő szemek előtt a kifutón.

„Igaz, hogy inkább sportcipő mániás vagyok, de nagyon szeretem a magas sarkú cipőket is. Rengeteg lábbelim van otthon, most épp egy különleges darabra várok, amit én magam terveztem.” – mesélte a híresség. – „Nagyon várom a tűsarkú futást. Kíváncsi vagyok, hogy hogyan lehet teljesíteni a távot, mert eddig csak maximum a zebrán futottam át magas sarkúban.” – tette hozzá Regina.

 

 

 

 

Peller Mariann is imádja a magas sarkú cipőket.

„Bár nagyon ritka, amikor lapos cipő van a lábamon, a futástól tartok. Imádom a tűsarkúkat, pedig nem vagyok egy alacsony lány, szaladgálni mégsem szoktam így. Már csak azért sem, mert nagyon gyenge a bokám, többször volt már bokaficamon és gipszet is viseltem mindkét lábamon. Éppen ezért félek egy kicsit a tűsarkús futástól, de igyekszem valami praktikusabb cipőt választani az eseményre.” – mesélte az RTL klub sztárja.

 

 

 

Az esemény műsorvezetője, Rákóczi Ferenc oda van a tűsarkúban tipegő hölgyekért.

 

„A magas sarkú cipő egy nagyon jó és fontos viselet a hölgyeknek. Egyrészt az én magasságomhoz kell egy ilyen ’tunning’ a gyengébbik nem képviselőinek, hogy egymás szemébe tudjunk nézni. Másrészt az a boka és vádli sokkal szebb és csábítóbb, amit egy magas sarkú cipő formál meg. Az erősebbik nem elleni fegyvertár része a tűsarkú, ez biztos.” – mondta a Danubius Pirítós műsorvezetője.

 

 

A sztárfutamban Dammak Jázmin, Kovácsovics Fruzsi, Labancz Lilla és Pirner Alma is megmutatja milyen gyors tűsarkúban. A hírességeket és a verseny indulóit Béres Alexandra melegíti be a helyszínen.

 

 

 

 

 

 

Oldal nyomtatása


 

Oldal nyomtatása
 
programkereso

NeoSoft Informatika, honlapkészítés, portál fejlesztés, online áruház, webdesign, cms, seo, keresőoptimalizálás, email marketing, hírlevél marketing, e-ügyintézés, fotó, videó, domain regisztráció, webtárhely, Székesfehérvár, fehérvár programkereso