programkereso


Viva CometAkciós nyaralás kereső
HRS-szallas.hu szállás kereső - ár szerint rendezhető hotelek
Akciós repülőjegyek

Aktuális nyereményjátékok gyűjteménye - webnyeremeny.hu

Online nyereményjátékok

****************

VIVA Comet 2011 - 2011. június 10. pénteken lesz!
----------------------------------------------------------

A VIVA Comet díjátadó gálára rengeteg meglepetéssel és látványos koncertekkel készülnek a szervezők.

Addig is VIVA Comet a korábbi évekből:

Nem múlhat el év VIVA Comet díjátadó gála nélkül, 2010-ben 10. alkalommal adták át a zöld narancssárga gömböket a legjobb zenei teljesítményekért…

2010-ben a Cascada volt a sztárvendég!


Óriási a készülődés a VIVA háza táján.  2010-ben 10. alkalommal került megrendezésre az ország legnagyobb zenei díjkiosztója, ahol kiderül, kik voltak az elmúlt év legjobbjai a zenei szakmában.

A 10 éves VIVA Comet történelem nagykönyvében nagyon sok érdekes fotót találunk, amelyek között válogatva régi szerelmeket, nagy slágereket, extrém ruhákat és rengeteg sztárvendéget fedezhetünk fel. Sok zenészt a híres gömb tett igazán ismertté, mások már nagyon régen szeretnének nyerni egyet. Ákos, a Groovehouse, Gáspár Laci többszörös Comet nyertesek.

A 2009-es év legnagyobb sztárja, Éder Krisztián, azaz SP volt, aki egyszerre két jelölést is győzelemmé váltott: ő lett 2009 Legjobb férfi és Legjobb új előadója. SP nagyon várta a 2010-es gálát is: „A 2009-es VIVA Comet gála életem egyik legmeghatározóbb élménye volt.

A tinik körében óriási rajongótáborral rendelkező SP mellett természetesen a zenei szakma minden fontos képviselője eljön majd, hiszen a különleges zenei produkciókon túl a VIVA Comet minden esetben az év egyik legnagyobb sztárparádéja is.

További információ: www.vivacomet.hu

 


  

 


Érdekességként egy archív hír a 2009-es VIVA Cometról:

Az év díjátadója - csillagok és bolygók között, és a VIVA képernyőjén 


Aki volt már valaha Cometen, tudja, hogy ebben a zenei rendezvényben nem csalódhat: akár esik, akár negyvenfokos a hőség, a szórakozás és a remek színpadi program garantált!

 

Minden évben színvonalas színpadi műsorral készül a VIVA – nemcsak a hazai zenei élet szereplői, hanem külföldi sztárvendégek is emelik az est hangulatát.

 

Várunk mindenkit a VIVA Cometre! Természetesen azok, akik nem követhetik élőben a díjátadót és a produkciókat, idén is láthatják a díjátadóról és az azt követő VIP partiról készült összefoglalót – a VIVA képernyőjén!

 

 
 

Korábbi sztárfellépők a VIVA Cometen

 A Madcon és Basshunter zenélt 2009-ben Budapesten


 

 

A magyarországi VIVA Comet 2009-ben Basshunter, és 2008 egyik legnagyobb sikernótájának előadója, a Madcon lépett fel.

 

 

A Madcon formáció legnagyobb sikerét 2008-ban érte el, amikor Beggin’ című dalukkal szinte az összes európai slágerlistát meghódították. A 2000 óta létező formáció nemcsak mint zenekar ismertek hazájukban, Norvégiában: az egyik helyi zenecsatorna egyik műsorának házigazdái, valamint egy norvég kereskedelmi tévén saját zenei vetélkedőjük van. A Madcon 2008-ban díjat nyert a World Musiv Awards-on.

 

 

Basshunter - a fiatal énekes és DJ már meghódította Európát és a hazai ifjúság is imádja. A zenész a 2006-ban kiadott LOL című albumával robbant be a zenei világba, azonban a magyarországi sikert a 2008-ban kiadott Now You’re Gone című album hozta meg. Az „All I Ever Wanted” és a „Now You’re Gone” című slágereire éjszakákon át buliztak a fiatalok, klipjei pedig népszerűek a VIVA nézőinek körében is!

 

 


 

 

 

 

 

 

Egy kis emlékeztető: a 2008-as győztesek:

 

A legjobb videoklipről szakmai zsűri döntött. Választásuk a Supernem Generáció című kisfilmjére esett, a COMET gömb így Papp Szabihoz és csapatához vándorolt.

 

A legjobb új előadó kategória nyertese 2008-ban egy olyan csapat volt, akik – bár már évek óta zenélnek – a nagyközönség számára csak 2007-ben váltak ismertté, pályájuk pedig üstökösszerűen ível felfelé. A kategória győztese az Anti Fitness Club!

Megjárta a tavalyi Eurovíziós Dalversenyt is 2008 legjobb női előadója. A közönség szavazatainak köszönhetően a három kategóriában is jelölt Csézy ezt a jelölést VIVA COMET gömbre váltotta…

 

Szoros volt a verseny a fiúk között, mindenkire nagyon sok szavazat érkezett, de a végén az öt jelöltből csak egy maradhatott, egy orrhosszal L.L. Junior lett az, aki átvehette 2008-ban a legjobb férfi előadónak járó díjat.

 

Otthon már két VIVA COMET gömbje is van annak a csapatnak, akikre a legtöbb szavazat érkezett. Boldog volt a Groovehouse, hiszen 2008-ban besöpörték a harmadik, legjobb együttesnek járó COMET-gömbjüket is!

A Magyar Könnyűzenéért különdíjat 2009-ben a 2008-ban negyvenedik életévét betöltő Kovács Ákos kapta, akinek polcát már jónéhány, a zenecsatorna és a rajongók által odaítélt gömb díszíti, 2007-ben az Év férfi előadója lett. Ákos díját Málnay B. Levente, a VIVA vezérigazgatója adta át.

 

 

 

 

 

 


Oldal nyomtatása


 

Oldal nyomtatása
 
programkereso

NeoSoft Informatika, honlapkészítés, portál fejlesztés, online áruház, webdesign, cms, seo, keresőoptimalizálás, email marketing, hírlevél marketing, e-ügyintézés, fotó, videó, domain regisztráció, webtárhely, Székesfehérvár, fehérvár programkereso