Koktélparádé - Csapatépítő koktél party

Különleges programot keres, esetleg szeretné, ha a munkatársak, barátok jobban összetartanának, megismernék egymást? Egy csapatépítő koktél party mindig jó választás, ha programszervezésről van szó. Már csak az a kérdés, hogyan, milyen formában, és persze hol valósítható meg mindez? Most végre megtudhatja, hogy milyen egy igazi koktélparádé!
Koktélparádé - Csapatépítő koktél party

Koktél party, ami összehozza az embereket

Talán kevesen gondolnak olyan különleges programokra, mint egy ilyen parádé. Amikor munkahelyi csapatépítésről van szó, akkor általában “unalmas” vagy átlagos eseményekben gondolkodunk, pedig mindenki szeret kilépni kicsit a komfortzónájából. Ilyenkor jobban megnyílunk, jól érezzük magunkat, kapcsolódunk egymáshoz.

A koktél party legfontosabb elemei kétségkívül a koktélos eszközök, amikből sosincs hiány. Emellé persze kellene alapanyagok, amikből az italt elkészíthetjük, valamint egy helyszín, ahol az eseményt levezényelhetjük.

Nincs más dolgunk, mint kiválasztani pár egyedi koktélt, szerezni hozzá pár dekoratív tálcát, amin esztétikusan elhelyezzük a hozzávalókat, majd jöhet a megmérettetés. A játék apró lépésekből áll, hiszen tulajdonképpen senki sem ért igazán a keveréshez, viszont csapatot alkotva remekül összehozza az embereket. Lehet több körös, amikor mindenki ugyanazt készíti el, végül pedig egy egyedi keveréket hoznak össze. Így megkapjuk a végső nyertest.

Szórakoztató társasági esemény

A koktél partyn mindenki magas csinálhatja a koktélját, amit aztán végül elfogyaszt. De, ahogy már említettük, rendezhetünk belőle versenyt a kollégáknak. Akár karácsonyi partiról, akár egy szimpla közösségi élményről van szó, a koktélparádé mindig jó választás, ha kapcsolódásra van szükség. A szórakoztató társasági program keretein belül az adott emberek a “pult mögött” próbálják a legjobbat összehozni, ahol exkluzív koktélokat állíthatnak össze a munkatársakkal, barátokkal.

Aki pedig lendületbe jön, akár még saját keveréket is készíthet, ami ki tudja, lehet, hogy a következő nagy közönségkedvenc koktéllá válik. Az a jó az egészben, hogy itt bátran szárnyalhat a fantáziánk. Míg a munkában sokszor meg van kötve a kezünk, addig itt semmi szabályt vagy előírást nem kell betartani.

Szuper megoldás bármilyen alkalomra

Fontos azonban, hogy ezt ritkán lehet megszervezni a munkahelyen vagy egy nagyobb teremben. A legjobb, ha asztalt foglalunk egy koktélozásra szánt helyen, ahol mindenki kényelmesen elfér, ahol minden eszköz a rendelkezésünkre áll. A mixereknek bőven akadnak koktélos szettjeik, kiegészítőjük, shakerjük, muddler aprítójuk, így nekünk ezeket már nem kell hozzá beszerezni.

Érdemes tehát egy kicsit elhatárolódni a korábban megszokott csapatépítő programoktól és egy új dolgot kipróbálni. Senki sem fog panaszkodni miatta, nagy valószínűséggel sok nevetéssel és szórakozással telik majd ez a nap is.

A székhelyszolgáltatással foglalkozó Logosz nevű cég is ilyen csapatépítő programot válaszotta nemrég, minden munkatársuk jól érezte magát.

Kapcsolódó cikkek

5 rockfesztivál Európában

Európa 5 legjobb rockfesztiválja

Európa is bővelkedik a fesztiválokban. Most 5 olyan európai fesztivált mutatunk be, melyek a rockzene kedvelőinek lesznek szimpatikusak.

Róma - Ahová minden út vezet

Róma - Ahová minden út vezet

Szerelmünk, Róma. Bármilyen évszakban is megyünk, az olasz főváros számos kulturális és gasztronómiai élményt kínál az oda látogatóknak.

Hamarosan indul a szüreti fesztivál szezon!

Hamarosan indul a szüreti fesztivál szezon!

Kíváncsi vagy, hogy idén hol vehetsz részt borfesztiválon? Ebben a cikkben bemutatunk pár remek eseményt, amin a családdal is nyugodtan részt vehettek.