Tomorrowland fesztivál

A világ egyik legjobb fesztiválja, júliusban.
A világ legjobb fesztiváljai: Tomorrowland fesztivál

A Tomorrowland fesztivál a belga Boom nevű (tényleg így hívják) helységben, Flandriában található. 2005. óta Boom ad otthont a fesztiválnak.

Kicsit olyan érzés a fesztivál, mintha a gyerekkorodba lépnél, mesebeli, Alice Csodaországban érzésed van.

Jegyek kizárólag online kaphatók, és hamar elfogynak. 180 000 fesztivállátogató, 214 nemzetből érkezik ide. 2 millióan próbáltak jegyet szerezni. 15 színpad, 3 napos, 500 DJ.A nagyszínpad Európa legnagyobb és legnehezebb nagyszínpada, vízeséssel, és minden nap tűzijátékkal. Működ a tó felett. Még meteorológiai ágyút is bevetnek rossz időjárás esetén. Hentes, pékség, de még egy H&M is van a fesztivál területén. Vannak luxus bungalow-k, pezsgőfürdővel, saját komornyikkal, saját security-val, klímával, Michelin-csillagos szakáccsal.

Egy sör 3 euró, egy long drink 8 euró, meleg kaja 6-8 euró De egy saját pénznem van bevezetve a fesztivál területén, hogy nehezebb legyen átszámolni, hogy épp mennyit költesz. Egy átlag fesztivál látogató kb. 500 eurót költ el a fesztivál alatt, 90 millió euró bevételük van ebből.
Van egy Church of love nevű, a fiatalok körében kult hely a területen, ahová párok mehetnek be.
Sokan fotózkodnak a Kiss-Kiss Girls-ökkel is. A fesztivál saját tv-jének 200 munkatársa van, a fesztivál tele van kamerával.
Az őrület továbbment az USA-ba is, ott Tomorrow World fesztivál 2013. óta van, mindig szeptemberben.

Videó a fesztivál hangulatáról itt.

Kapcsolódó cikkek

Glastonbury fesztivál

Glastonbury fesztivál

Manapság nagy népszerűségnek örvendenek a feszitválok a világ minden táján. Az egyik legismertebb az angliai Glastonbury fesztivál.

Hasznos tippek téli rendezvényekhez

Hasznos tippek téli rendezvényekhez

Esküvői helyszín téli esküvőhöz is található, csak figyelni kell arra, hogy ilyenkor sokkal több veszély leselkedik a násznépre. Pár tippel azonban mindenkit megóvhatsz!

Madeira virágkarnevál - Madeira Flower Festival

A színpompás virágkarnevál Madeirán

Az egyik legnagyobb látványosság a Madeira Flower Festival, vagyis Virágkarnevál.