Tomorrowland fesztivál

A világ egyik legjobb fesztiválja, júliusban.
A világ legjobb fesztiváljai: Tomorrowland fesztivál

A Tomorrowland fesztivál a belga Boom nevű (tényleg így hívják) helységben, Flandriában található. 2005. óta Boom ad otthont a fesztiválnak.

Kicsit olyan érzés a fesztivál, mintha a gyerekkorodba lépnél, mesebeli, Alice Csodaországban érzésed van.

Jegyek kizárólag online kaphatók, és hamar elfogynak. 180 000 fesztivállátogató, 214 nemzetből érkezik ide. 2 millióan próbáltak jegyet szerezni. 15 színpad, 3 napos, 500 DJ.A nagyszínpad Európa legnagyobb és legnehezebb nagyszínpada, vízeséssel, és minden nap tűzijátékkal. Működ a tó felett. Még meteorológiai ágyút is bevetnek rossz időjárás esetén. Hentes, pékség, de még egy H&M is van a fesztivál területén. Vannak luxus bungalow-k, pezsgőfürdővel, saját komornyikkal, saját security-val, klímával, Michelin-csillagos szakáccsal.

Egy sör 3 euró, egy long drink 8 euró, meleg kaja 6-8 euró De egy saját pénznem van bevezetve a fesztivál területén, hogy nehezebb legyen átszámolni, hogy épp mennyit költesz. Egy átlag fesztivál látogató kb. 500 eurót költ el a fesztivál alatt, 90 millió euró bevételük van ebből.
Van egy Church of love nevű, a fiatalok körében kult hely a területen, ahová párok mehetnek be.
Sokan fotózkodnak a Kiss-Kiss Girls-ökkel is. A fesztivál saját tv-jének 200 munkatársa van, a fesztivál tele van kamerával.
Az őrület továbbment az USA-ba is, ott Tomorrow World fesztivál 2013. óta van, mindig szeptemberben.

Videó a fesztivál hangulatáról itt.

Kapcsolódó cikkek

Hasznos tippek téli rendezvényekhez

Hasznos tippek téli rendezvényekhez

Esküvői helyszín téli esküvőhöz is található, csak figyelni kell arra, hogy ilyenkor sokkal több veszély leselkedik a násznépre. Pár tippel azonban mindenkit megóvhatsz!

Tiszavirágzás Szolnokon

Tiszavirágzás – Kiváló program júniusra

Nem biztos, hogy mindenki tudja, hogy Európában szinte csak a Tiszán virágzik a folyó.

Nyári romantikus programok Budapesten

Nyári romantikus programok Budapesten

Romantikus programot keresel a nyári Budapesten? Mit szólnál egy sétához vagy egy meghitt hajósvacsorához? Olvasd el ajánlónkat!